Jäsenedut

     

Jäsenedut tuovat sinulle sekä apua ja turvaa työhösi että iloa ja hyötyä vapaa-aikaasi. Paikallisesti työpaikalla saat apua ja neuvoja luottamusmieheltäsi. Julkisella sektorilla apunasi ovat JUKO:n luottamusmiehet ja yksityisellä sektorilla Terveyspalvelualan Unionin luottamusmiehet. Liiton toimistosta saat myös ammatillista ja oikeudellista apua työsuhteeseesi liittyvissä kysymyksissä. Akavan sairaanhoitajat ja Tajan jäsenetuihin kuuluu myös työelämässä tarpeellinen ammattihenkilön oikeusturva- ja vastuuvakuutus.

Liiton omien koulutus- ja jäsentilaisuuksien lisäksi jäsenillä on mahdollisuus osallistua keskusjärjestö Akavan tarjoamiin koulutuksiin.

Akavan sairaanhoitajat ja Tajan jäsenmaksu sisältää myös Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkon jäsenmaksun. Työssäkäyvät jäsenet voivat liittyä Erkon työttömyyskassan jäseniksi samassa yhteydessä kun liittyvät liiton jäseniksi. Opiskelijajäsenet voivat liittyä Erkon työttömyyskassaan kun työskentelevät yli 18h/vko:ssa esimerkiksi loma-aikana. 

Pro terveys -lehti on liiton oma jäsenlehti ja se ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Lehden voi lukea myös sähköisessä muodossa jäsensivuilla. Lehden lisäksi jäsenet voivat vuosittain tilata itselleen jäsenkalenterin.

Lukuisiin muihin jäsenetuihin mm. matkat, majoitukset, polttoaineet jne. voit tutustua tämän sivun vasemmassa reunassa näkyvässä valikossa.