Mentoriohjelma

Oletko terveysalan opiskelija tai vastavalmistunut, joka toivoisi yhteyksiä työelämään, neuvoja urasuunnitteluun tai työnhakuun?

Vai oletko jo jonkin aikaa työelämässä toiminut terveysalan asiantuntija tai johtaja ja haluat tukea opiskelijoita tai vastavalmistuneita, kenties tulevia kollegoitasi, heidän uransa alkuvaiheessa?

Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry:n ensimmäinen mentorointiohjelma järjestettiin 2017-2018. Ohjelma saavutti valtavan suosion, eivätkä kaikki halukkaat valitettavasti mahtuneet mukaan. Seuraava mentorointikausi alkaa loppuvuodesta 2018. Lisää tietoa ohjelmasta ja hakulomakkeet löytyvät tältä sivulta alkusyksystä 2018.

Akavan sairaanhoitajat ja Taja:n mentoriohjelma.

Mentoriohjelma on tarkoitettu kaikille Tajan jäsenille. Tavoitteena on yhdistää kokeneita terveysalan asiantuntijoita ja johtajia alan opiskelijoihin, lisätä verkostoitumista ja tukea jäsentemme työelämätaitoja ja työuran alkuvaihetta. Ohjelma kestää vuoden ja seuraava mentorointikausi alkaa loppuvuodesta 2018 ja kestää vuoden 2019 ajan. Ohjelma on valtakunnallinen ja tapaamisia voidaan järjestää eri puolilla Suomea. Jos osallistujia löytyy myös muualta Suomesta,  voidaan tapaamisia järjestää myös muihin suurempiin kaupunkeihin. Kannattaa siis hakea, vaikka asut muualla kuin pääkaupunkiseudulla.

Aktorit:
Aktoriksi voit hakea, mikäli olet opiskelija tai valmistumisestasi on alle kaksi vuotta ja tarvitset tukea urasi alkuvaiheeseen.

Mentorit:
Mentoriksi toivomme jäseniämme, jotka ovat jo vähintään muutaman vuoden ajan toimineet asiantuntija- tai johtotehtävissä.