Mentoriohjelma

Oletko terveysalan opiskelija tai vastavalmistunut, joka toivoisi yhteyksiä työelämään, neuvoja urasuunnitteluun tai työnhakuun?

Vai oletko jo jonkin aikaa työelämässä toiminut terveysalan asiantuntija tai johtaja ja haluat tukea opiskelijoita tai vastavalmistuneita, kenties tulevia kollegoitasi, heidän uransa alkuvaiheessa?

Hae nyt Akavan sairaanhoitajat ja Taja:n mentoriohjelmaan aktoriksi tai mentoriksi!

Mentoriohjelma on tarkoitettu kaikille Tajan jäsenille. Tavoitteena on yhdistää kokeneita terveysalan asiantuntijoita ja johtajia alan opiskelijoihin, lisätä verkostoitumista ja tukea jäsentemme työelämätaitoja ja työuran alkuvaihetta. Ohjelma kestää vuoden ajan ja siihen kuuluu aktorien ja mentorien ensitapaaminen Helsingissä 22.5. klo 17. Jos osallistujia löytyy myös muualta Suomesta, voidaan tapaamisia järjestää myös muihin suurempiin kaupunkeihin. Kannattaa siis hakea, vaikka asut muualla kuin pääkaupunkiseudulla. Ensitapaamisessa suunnitellaan kahvin ja pienen purtavan ääressä mentorointisuhdetta, ja parit voivat itse sopia tapaamisien ja yhteydenpidon määrän ja sisällön. Lopputapaaminen järjestetään keväällä 2018.

Aktorit:
Aktoriksi voit hakea, mikäli olet opiskelija tai valmistumisestasi on alle kaksi vuotta ja tarvitset tukea urasi alkuvaiheeseen. Pyrimme löytämään aktoreille sopivan mentorin ja ilmoitamme ohjelmaan valituista 14.4. mennessä.

Mentorit:
Mentoriksi toivomme jäseniämme, jotka ovat jo vähintään muutaman vuoden ajan toimineet asiantuntija- tai johtotehtävissä. Mentoreille lähetetään sähköpostitse 1-2 aktoriehdokkaan tiedot 2.4. mennessä, joista mentori voi valita aktorinsa 9.4. mennessä.

Tulosta pdf