Pankkipalvelut

Tajalainen hyödynnä etusi Danske Bankissa

 

Akavan sairaanhoitajat ja Tajan jäsenenä saat Danske Bankilta asuntolainan aina edullisemmin. Voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa helposti nykyisen lainasi. Lue lisää osoitteessa danskebank.fi/akava

Danske Bankin asiakkaana liiton jäsenet saavat lisäksi muita etuja ja mm huomattavan alennuksen Fennian vakuutuksista. Vastavalmistuneille jäsenille on muun muassa matkailuun liittyviä lisäetuja.

Danske Bankin edut vastavalmistuneille

Danske Bank tarjoaa uuden jäsenedun Akavan sairaanhoitajat ja Tajan jäsenille, jotka ovat valmistuneet opinnoistaan edeltävän kahden vuoden aikana. Saat huomattavat edut Danske Bankilta ilman kuukausi- ja vuosimaksuja(arvo on jopa yli 700 €/vuosi)*.

Pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle. Saat parhaiden asiakkaiden edut ja alennukset ilman erillistä kuukausimaksua viideksi vuodeksi. Saat käyttöösi Marstercard Platinum -luottokortin sekä laajimmat palvelut pankkiasioidesi ja sijoitustesi hoitamiseksi. Saat myös muita arvokkaita etuja.

  • Sisäänpääsy 900 lentokenttäloungeen ympäri maailmaa ja muita matkustamisen etuja
  • Laajat päivittäispankkipalvelut ja Mastercard Platinum -kortti
  • Matkavakuutus (kun maksat 75 % matkan hinnasta Mastercard Platinum -kortilla)
  • Lainat kilpailukykyisillä hinnoilla haaveiden toteuttamiseen ja kodinhankintaan
  • Danske Investor -palvelut säästämiseen ja sijoittamiseen

Lue lisää ja ota edut käyttöön: www.danskebank.fi/akava

Voit myös soittaa suoraan vastavalmistuneita palveleville Danske Bankin asiantuntijoille numeroon 0200 25880.

* Danske Bankin etu- ja palvelukokonaisuus tarjotaan viideksi vuodeksi liiton jäsenelle, joka on valmistunut opinnoistaan etujen käyttöönottoa edeltävän kahden vuoden aikana. Mastercard Platinum ja Priority Pass™ -kortit edellyttävät positiivista luottopäätöstä. Arvo riippuu käyttöönotetuista edusta.