Pankkipalvelut

Tajalainen hyödynnä etusi Danske Bankissa

 

Akavan sairaanhoitajat ja Tajan jäsenenä saat Danske Bankilta asuntolainan nyt edullisemmin, kuin sellaiset henkilöt jotka eivät ole akavalaisen ammattijärjestön jäseniä. Voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa helposti nykyisen lainasi.

Danske Bank tarjoaa Tajalaisille automaattisen alennuksen asuntolainan marginaalista. Liiton jäsenenä asuntolainan saa edullisemmin kuin ilman liiton jäsenyyttä. Asuntolainasta ei myöskään peritä toimitusmaksua eikä järjestelypalkkiota.

Tällaisia etuja on tarjolla:

  • Pienempi marginaali
  • Ei toimitusmaksuja tai järjestelypalkkiota
  • Lyhennysvapaat ilman kuluja
  • Porrastettu maksuohjelma
  • Edullisemmat päivittäispalvelut

Lue eduista tarkemmin Danske Bankin sivuilta danskebank.fi/akava ja ota edut käyttöön!

Pyydä lainatarjous helposti kotisohvalta. Danske Bank siirtää nykyisen lainasi puolestasi Danske Bankiin. Asiakkaana saat myös huomattavan alennuksen Fennian vakuutuksista. Hae lainaa!

Huomaa kuitenkin nämä seikat:

  • Lainaa hinnoiteltaessa huomioidaan voimassa olevat minimimarginaalit. Lainatarjouksessasi näet hinnan liiton jäsenenä että ilman jäsenyyttä.
  • Lyhennevapaan saaminen vaatii positiivisen luottopäätöksen.

 

Danske Bankin etu vastavalmistuneille:

Jos olet vastavalmistunut ja Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry:n jäsen, saat merkittävän etupaketin Danske Bankilta viideksi vuodeksi ilman kuukausi- ja vuosimaksuja. Paketin arvo on vuosittain jopa yli 700 euroa.

Lue lisää ja ota sinulle kuuluvat edut käyttöön: www.danskebank.fi/akava.

Danske Bankin edullinen etulaina kaikille jäsenille:

Lainaa haaveiden toteuttamiseen helposti ja nopeasti verkossa kaikkien pankkien asiakkaille maksukyvystä riippuen 10 000 euroon saakka (kahdella lainanottajalla 20.000 euroon saakka). Edun saa käyttöön ilman avausmaksua ja kilpailukykyisellä korolla. Etulaina sopii henkilölle, joka haaveilee lomasta, remontista tai muusta hänelle tärkeästä asiasta eikä voi tai halua pantata omaisuutta, kuten omaa asuntoa, lainan vakuudeksi. Tajan ja Danske Bankin yhteistyösopimus perustuu Akavan tekemään kattosopimukseen. Lue lisää pankkieduista uudesta akavalaisten liittojen Member+ -palvelusta.