Työllistymisvalmennus

Akavan sairaanhoitajat ja Taja tarjoaa jäsenilleen työllistymisvalmennusta. Koulutuksen toteuttaa TJS Opintokeskus. Työllistymisvalmennus toteutetaan niin, että osallistujat oppivat työnhaku- ja työelämätaitoja. Samalla he kartuttavat digiosaamista osallistujien tarpeiden mukaan räätälöitynä. Opiskelija saa koulutuksesta todistuksen, jota voi tarjota TE-toimistolle osoitukseksi työnhakuaktiivisuudestaan. Koulutukset järjestetään Rovaniemellä, Kajaanissa ja Kuopiossa.

Osallistujat ja hinta

Koulutukseen voivat osallistua Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry:n työttömät jäsenet. Opetus on maksutonta, Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry maksaa osallistujan ruokakulut, matkakulut ja mahdollisen majoituksen kahden hengen huoneessa (Rovaniemen ja Kuopion koulutukset).

Koulutuksen kesto ja ilmoittautuminen

Koulutus kestää viisi päivää. Osallistujat ilmoittautuvat koko kokonaisuuteen, mutta voivat osallistua myös sen mukaan, mikä on osallistujan tarve saada kolmen kuukauden jakson aktivointipäivät täyteen. Koulutukseen on ilmoittauduttava viimeistään kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää. Viimeinen ilmoittautumispäivä Rovaniemelle on 3.8., Kuopioon 19.8. ja Kajaaniin 4.10. Osallistuja voi perua valmennuksen viikkoa (7 päivää) ennen aloituspäivää tai yksittäisen lähipäivän samalla ehdolla. Peruuttaminen tehdään TJS Opintokeskukseen, toimisto@tjs-opintokeskus.fi.

Koulutuspäivät
Rovaniemi 3.9.2019 10.9. 19.9. 20.9. 27.9.
Kuopio 19.9.2019 20.9. 27.9. 4.10. 16.10.
Kajaani 6.11.2019 13.11. 20.11. 27.11. 4.12.

Ilmoittaudu Rovaniemelle

Ilmoittaudu Kuopioon

Ilmoittaudu Kajaaniin

Ohjelma

Tarkemmat tiedot koulutuksen sisällöstä ja ohjelmasta voit katsoa TJS Opintokeskuksen tiedotteesta.