Tarjoushinnalla liput näytelmään Suomenhevosen tarina

Tervetuloa kokemaan kunnianosoitus 100-vuotiaalle Suomelle ja 110-vuotiaalle suomenhevoselle Ratsastuskeskus Ainoon Järvenpäähän!

Suomenhevosen tarinassa nähdään Seppo Halttunen, Anu Sinisalo, Antti Reini, Oliver Heikkala, Elina Varjomäki, Jari Hämäläinen, Anna-Leena Sipilä, Pertti Koivula, Olga Heikkala ja Alvar Heikkala. Kuva: Sami Lamberg.

Milloin viimeksi koitte teatteriesityksen ratsastusmaneesissa? Tai näitte elokuvatähti Antti Reinin teatterinäyttämöllä? Marraskuussa se onnistuu, kun keskiuusmaalainen ammattiteatteri Keski-Uudenmaan Teatteri KUT tuo Järvenpään Ratsastuskeskus Aino-maneesiin vauhdikkaan musiikkinäytelmän Suomenhevosen tarina. Pääosassa Anu Sinisalon ja Pertti Koivulan rinnalla nähdään Antti Reini ja tietysti suomenhevoset Uuras ja Kirppu.

Heikki Lundin kirjoittama ja Kari Paukkusen ohjaama Suomenhevosen tarina vie huikealle matkalle kokemaan sata vuotta Suomen historiaa. Itsenäisen Suomen vaiheet eletään läpi Lahtisen perheen neljän sukupolven kautta. Dramaattisten tapahtumien lomaan kietoutuu myös paljon huumoria, joten historian oppitunti on yhtä aikaa koskettava ja viihdyttävä. Samalla käy selväksi, ettei tämä kansa olisi tullut toimeen ilman suomenhevosta. Vuosikymmenien varrelta poimituissa kotimaisissa musiikkinumeroissa lauletaan tietysti hevosista - tyylilaji vaihtelee jenkasta rockiin.

KUTin esitys on tiettävästi ensimmäinen teatteriyhteistyö ratsastusmaneesin kanssa. Kansainväliset mitat täyttävä Ratsastuskeskus Aino muuttuu esitysten ajaksi teatterinäyttämöksi, johon rakennetaan tuhannen hengen lämmitetty katsomo. Esitysperiodi kestää vain kymmenen päivää. Näytelmä sopii myös lapsille.

Suomenhevosen tarinan esitykset 16.11.2017 - 26.11.2017 Liput 30€ kpl (ovh 52,50€) ilmoita varausta tehdessäsi koodi ”ay-liike”, tarjous on voimassa 8.11.2017 alkaen uusiin varauksiin ja kaikkiin näytöksiin. Liput ja tiedustelut KUT – toimisto 09-2735 4000 / info@kut.fi / kut.fi 
Ratsastuskeskus Aino, Puimalanpolku 6, Järvenpää. Helsingin ja Riihimäen välillä kulkeva R-juna pysähtyy Järvenpäässä Ainolan seisakkeella, josta on Aino-maneesiin noin puoli kilometriä.

KESKI-UUDENMAAN TEATTERI KUT, Kauppakaari 8, 04200 Kerava, puhelin (09) 2735 4000, info@kut.fi, kut.fi/ticketmaster.fi