Uraportaali

 

URAPORTAALIIN

Uraportaalissa sinulle on tarjolla mm. yli 50 itseopiskeluvideota sisältävä videokirjasto työelämään liittyvistä tärkeistä aiheista.

Olitpa sitten työnhaussa, pohdit vapaa-aikasi ja työn yhteensovittamista tai oman hyvinvointi parantamista, saat apua uravalmentajien, hyvinvoinnin ammattilaisten ja psykologien toteuttamista videoista.

Nyt sinulla on jäsenenä mahdollisuus osallistua Uraportaalin kautta neljään webinaariin vuodessa, käy tutustumassa tarjontaan ja ilmouttaudu!

Mietitkö yrittäjäksi lähtemistä tai start up:in perustamista? Haluaisitko saada vinkkejä vahvaan kasvuun kotimaassa ja ulkomailla?

Tämän viikon seminaarissa Kuori Oy:n toimitusjohtaja Maria Jokelainen antaa vinkkejä kasvua tavoitteleville yrityksille ja kertoo, miten välttää yrittäjän sudenkuopat.

Webinaari on keskiviikkona 11.9.2019 klo 18-19. Ilmoittaudu mukaan kirjautumalla urapalveluihin https://www.urapalvelut.fi/taja

Ps. Webinaari on katsottavissa myös jälkikäteen talleenteena. Ilmoittaudu mukaan, niin saat sähköpostiisi viestin, kun tallenne on katsottavissa.

UP Partners - Urapalvelut tukitiimi

www.urapalvelut.fi