Jäsenetupalvelu Member +

Palveluun on kerätty akavalaisille suunnattuja kiinnostavia etuja ja palveluita. Sivuston sisältö muuttuu kausittain ja etuja on otettu mukaan harkiten.

Tällä hetkellä lomakauden lähestyessä palvelussa on vahvasti esillä matkailuun liittyvät edut. Löydät sivustolta mm. A-lomien lomahuoneistot sekä useita muita matkailuetuja.

Huomaathan, että vain rekisteröitymällä osoitteessa www.memberplus.fi näet kaikki sinulle kohdennetut edut, ja pääset myöskin hyödyntämään niitä. Löydät member+:n Facebookista osoitteesta www.facebook.com/memberplus.fi. Tykkää member+:sta ja kuule ensimmäisten joukossa uusimmat edut!

Storytel-kirjapalvelusta ääni- ja e-kirjoja

Member+ -palveluun on kerätty akavalaisille suunnattuja kiinnostavia etuja ja palveluita. Nyt voit kuunnella tai lukea jopa kymmeniä tuhansia kiehtovia ääni- ja e-kirjoja mobiililaitteellasi Storytel-kirjapalvelun kautta. Storytel tarjoaa sinulle 30 päivää ilmaista kuuntelu- ja lukuaikaa.

Tarjous on voimassa uusille Storytel-asiakkaille, jotka rekisteröityvät tämän kampanjasivun kautta 31.12.2019 mennessä. 30 päivän kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti normaalina Storytel-tilauksena, jonka hinta on 16,99 €/kk. Voit lopettaa tilauksesi, milloin tahansa kokeilujakson aikana tai sen jälkeen Storytelin verkkosivuilla.