Satu Pulkkinen Akavan sairaanhoitajat ja Tajan puheenjohtaja 2020-2022

22.11.2019

Akavan sairaanhoitajat ja Tajan syyskokous valitsi mikkeliläisen Satu Pulkkisen liiton puheenjohtajaksi kaudelle 2020-2022. Pulkkinen on sairaanhoitaja ja terveystieteiden maisteri. Hän työskentelee projektipäällikkönä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa sote-alan yrityksiä koskevassa hankkeessa.

Pulkkisella on monipuolinen työkokemus esimies- ja asiantuntijatehtävistä eri sektoreilla. Hän on toiminut mm. hoitotyön esimiestehtävissä julkisella sektorilla ja asiantuntijatehtävissä FCG Konsultointi Oy:ssä. Pulkkinen on Tajan hallituksen jäsenen sekä Sairaanhoitajaliiton valtuuston että Keski-Suomen sairaanhoitajien hallituksen varajäsen. Hänen perheeseensä kuuluvat kaksi lasta ja puoliso.

Sosiaali- ja terveydenhuollon tulevaisuus huolettaa Satu Pulkkista ensisijaisesti työntekijöiden, mutta myös työnantajien, palveluiden järjestäjien, tuottajien ja käyttäjien näkökulmasta. Hän pohtii mm. hoitotyön roolia ja johtamista. Toiminnan lähtökohtana tulee olla asiakaslähtöiset, laadukkaat ja tarpeenmukaiset sote-palvelut.

Tulevaisuuden Taja näyttäytyy Satu Pulkkiselle valoisana, vahvana ja vetovoimaisena. Sen olemassaolon oikeutus syntyy tyytyväisistä jäsenistä. Tämä edellyttää ponnisteluja, yhteisiä tekoja, päätöksiä ja jäsenten osallistumista – ja uskoa yhteiseen tulevaisuuteen. Taja on jatkossa entistä enemmän jäsentensä kumppani.

Puheenjohtaja Satu Pulkkinen haastaa kaikki tajalaiset astumaan rohkeasti esiin ja tekemään työtä yhdessä. Taja on Sinun arvoisesi ammattiliitto.

Satu Pulkkinen  sähköposti: sspulkkinen@icloud.com