Tunnetko tajalaisen Välkyn?

23.5.2017

Tunnetko tajalaisen aktiivin, jonka luova ongelmanratkaisutaito ja hyvät ideat sekä ahkera työpanos yhdistyksen kehittämiseksi ovat tehneet sinuun vaikutuksen ja haluaisit hänen tulevan palkituksi? Tee oma ehdotuksesi Vuoden Välkyksi!

Vuoden Välkky -palkinnolla halutaan tuoda esiin hyviä ammattiyhdistystoimintaa kehittäviä ideoita. TJS-Opintokeskus jakaa vuosittain Vuoden Välkky -palkinnon sellaisesta ammattiyhdistyksen toiminnasta tai ideasta, mikä on edesauttanut yhdistyksen kehittymistä, vaikuttavuutta, jäsenpalvelua tai tuonut ammattiyhdistystoiminnan merkitystä esiin.

Palkinnon arvoinen voi esimerkiksi olla jäsentapahtuma ja -koulutus, joka on kehittänyt jäsenistön osaamista, aktivoinut toimintaan tai auttanut virkistäytymään, verkostoitumaan, saamaan vertaistukea tai luomaan yhteishenkeä. Toiminta voi olla myös yhdistyksen luottamustoimisten ja aktiivien motivoimista ja jaksamisen kehittämistä tai perusjäsenten työssä jaksamiseen ja työpaikan epäkohtien korjaamiseen vaikuttamista.

Tee oma ehdotuksesi palkinnon saajaksi! Perustele ehdotuksesi ja lähetä se TJS:n kulttuurisihteeri Inka Ukkolalle, inka.ukkola@tjs-opintokeskus.fi, syyskuun loppuun mennessä.

Ehdokkaat ovat esillä TJS Opintokeskuksen verkkosivuilla marraskuun ajan ja kaikkien akavalaisten ja STTK:laisten yhdistysten jäsenet voivat käydä äänestämässä omaa suosikkiaan. Palkintokategorioita on siten kaksi: yleisöäänestyksen voittaja sekä Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliiton (TJS) hallituksen valitsema.

Tutustu aiempien vuosien Vuoden Välkky -palkittuihin