Kipinää kevääseen – Lisää virtaa työhön Webinaari 18.3 klo 13-16.

Tule hakemaan kipinää kevääseen. Kehittämisasiantuntija Päivi Lohi-Aallolta saat käytännön vinkkejä, miten työyhteisö voi tukea jokaisen jäsenensä jaksamista. Päivi ajattelee, että työpaikan työhyvinvointi syntyy työnantajan ja henkilöstön välisellä hyvällä yhteistyöllä. Miten tehdä tätä yhteistyötä niin, että työhyvinvointi paranee ja tukee jaksamista? Siitä saat kuulla lisää tässä luento-osuudessa.

Aivotutkija Mona Moisala opastaa elvyttämään keskittymiskykyä informaatiotulvan ja multitaskingin keskellä. Heltin työterveyspsykologin ja aivogurun Mona Moisalan luennolla luennolla käydään läpi konkreettisia tapoja, joilla työtä voi organisoida aivoystävällisemmäksi. Keskeytysten, multitaskingin ja silpputyön vähentäminen lisää hallinnan tunnetta ja keskittymiskykyä. Lopputuloksena olet tehokkaampi, mutta virtaa riittää vielä työpäivän jälkeenkin.

Työpsykologi Hanna Poskiparta antaa eväitä parempaan itsensä johtamiseen. Poskiparran mukaan meistä jokainen voi kehittää omia itsensä johtamisen taitoja. Matka lähtee itsensä tuntemisesta siitä, että tiedostaa, mikä itselle on tärkeätä ja merkityksellistä. Itsensä johtaminen edellyttää työn tavoitteiden selkeyttä ja oman roolin tunnistamista työyhteisössä. Puheenvuorossa Hanna antaa vinkkejä, miten esihenkilöt voivat mahdollistaa tiimiläisten onnistunutta itsensä johtamista.

Päivät järjestetään ”Akavalaiset hoitajat” eli Akavan Sairaanhoitajat ja Tajan, Terveydenhoitajaliiton ja Työterveyshoitajaliiton yhteistyönä.

Hinta: 40 euroa.
Ilmoittaudu: HUOM! ilmoittautumisaikaa jatkettu 14.3 saakka. Ilmoittaudu TÄSTÄ.

Ohjelma
12.30-12.45 Tilaisuuteen liittyminen / tekninen tuki (teknisen tuen yhteystiedot?)
12.45-13.00 Tervetuloa / Tiina Mäenpää
13.00-13.45 Työyhteisö jaksamisen tukena / Kehittämisasiantuntija Päivi Lohi-Aalto, TJS-Opintokeskus
keskustelu ja tauko
14.00-14.45 Aivojen hyvinvointi modernissa työympäristössä / Psykologian tohtori, aivotutkija Mona Moisala
keskustelu ja tauko
15.00-15.45 Eväitä parempaan itsensä johtamiseen / Työpsykologi Hanna Poskiparta
16.00 Tilaisuus päättyy

Tutustu asiantuntijoihin:

HTM, AmO ja työyhteisösovittelun asiantuntija Päivi Lohi-Aalto toimii kehittämisasiantuntijana Akavan ja STTK:n yhteisessä oppilaitoksessa TJS Opintokeskuksessa. Hän on ollut kehittämässä työhyvinvoinnin kehittämisen välineitä työyhteisöjen käyttöön. Lisäksi hän kouluttaa esimiehiä, työyhteisöjä ja henkilöstön edustajia työhyvinvoinnin ja työsuojelun teemoista.

Mona Moisala on aivotutkimuksesta väitellyt psykologian tohtori, ja aivojen hyvinvoinnin asiantuntija. Hän toimii työterveyspsykologina Heltti Oy:ssä ja on erikoistunut valmentamaan ja kouluttamaan ajatustyöläisiä. Moisala on kiinnostunut siitä, miten aivomme sopeutuvat nyky-ympäristöön, jossa painimme informaationtulvan ja lisääntyneen kiireen tunnun kanssa. Moisala on ollut kirjoittamassa mm. teosta “Keskittymiskyvyn elvytysopas”.

Työpsykologi Hanna Poskiparta työskentelee Novetos Oy:ssä valmentajana ja coachina. Hanna kuvaa itseään hyvän työelämän puolesta puhujana. Hän oivalluttaa tunnistamaan itselle, työyhteisölle ja organisaatiolle merkitykselliset asiat. Hän herättelee asiakkaita löytämään rohkeutensa ja vahvuutensa, katsomaan asioita uudesta näkökulmasta, luomaan selkeitä tavoitteita ja tukee löytämään askelmerkit onnistumisen tielle.