Terveystieteilijät järjestötyössä 2.11.2021 klo 18

Mitä erilaiset potilas- ja terveysjärjestöt tekevät ja millaisia työtehtäviä niissä on?

Tule selvittämään asiaa webinaariimme 2.11. klo 18 alkaen.

Ilmoittaudu mukaan täällä.

Puhujat

Mari Blek-Vehkaluoto

Toimin Sydänliiton kehittämispäällikkönä. Työskentelen sydänturvallisuuteen – elvytykseen ja defi.fi-palveluun – liittyvissä asioissa. Sydänterveyden edistäminen ja riskitekijöiden varhain tunnistaminen kuuluvat myös työtehtäviini.

Hanna-Kaisa Renkola

Työskentelen keuhkoterveyden asiantuntijajärjestö Filha ry:ssä (Finnish lung health assocation) projektivastaavana ja liikuntalääketieteen asiantuntijana.

Filhan toiminta-alueina ovat keuhkosairauksien ja tuberkuloosin ehkäiseminen ja hoidon kehittäminen sekä tupakoimattomuuden ja allergiaterveyden edistäminen. Filha tukee ja kouluttaa keuhko- ja infektiosairauksien parissa työskenteleviä ammattilaisia ja organisaatioita. Lisäksi Filha on edistää väestön keuhkoterveyttä ja antaa tietoa sairastuneille.

Voit tutustua Filhan tuoreimpaan uutiskirjeeseen: https://www.filha.fi/lokakuun-uutiskirje-loppuvuoden-koulutukset-virtuaalisia/

Tiina Kiviluoma

Toimin Syöpäjärjestöillä terveyden edistämisen asiantuntijana. Työskentelen nuorten terveyden edistämisen tiimissä ja keskeisiä teemoja työssäni ovat nuorten terveellisten elintapojen sekä terveellisten arkiympäristöjen edistäminen.

Ellinoora Ojala

Olen Ellinoora Ojala ja työskentelen terveyden edistämisen suunnittelijana Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksella Joensuussa. Valmistuin vuonna 2013 terveystieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopistosta ja sain jalkaa oven väliin nykyiselle työnantajalleni jo opintoihin kuuluvan työharjoittelujakson aikana. Siitä lähtien olen työskennellyt erilaisissa terveyden edistämisen hankkeissa ja saanut niiden kautta monipuolista kokemusta sekä verkostoja. Olen työskennellyt erilaisten terveyden edistämisen tehtävien parissa mm. kuntien strategisen hyvinvointityön tukena sekä elintapaohjauksen kehittämistyössä.