Jäsenedut

      

Ajankohtaista: Ohjeet uuteen Member+ mobiilijäsenkorttiin on lähetetty jäsenille. Member+ sovelluksesta löydät jäsenkortin lisäksi jäsenedut ja ja palvelumme. Jos et ole saanut ohjeita sähköpostiisi, tarkistathan omat tietosi ja ota tarvittaessa yhteyttä toimistoon

Jäsenedut tuovat sinulle apua ja turvaa työhösi sekä iloa että hyötyä vapaa-aikaasi. Työpaikalla saat apua ja neuvoja luottamusmieheltäsi. Julkisella sektorilla apunasi ovat JUKO:n luottamusmiehet ja yksityisellä sektorilla Terveyspalvelualan Unionin luottamusmiehet. Liiton toimistosta saat myös ammatillista ja oikeudellista apua työsuhteeseesi liittyvissä kysymyksissä. Akavan sairaanhoitajat ja Tajan jäsenetuihin kuuluu myös työelämässä tarpeellinen ammattihenkilön oikeusturva- ja vastuuvakuutus. 

Tutustu uusiin Danske Bankin jäsenetuihin

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua myös Uraportaalin webinaareihin maksutta! Jäsenenä saat oikeuden osallistua 4 webinaariin vuodessa. Käy tutustumassa tarjontaan ja ilmoittaudu! Muista myös videokirjaston tarjonta. Sen saat maksutta käyttöösi jäsenenä!

Tutustu Uraportaalin webinaareihin

Liiton omien koulutus- ja jäsentilaisuuksien lisäksi jäsenillä on mahdollisuus osallistua keskusjärjestö Akavan tarjoamiin koulutuksiin.

Akavan sairaanhoitajat ja Tajan jäsenmaksu sisältää myös Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkon jäsenmaksun. Työssäkäyvät jäsenet voivat liittyä Erkon työttömyyskassan jäseniksi samassa yhteydessä, kun he liittyvät liiton jäseniksi. Opiskelijajäsenet voivat liittyä Erkon työttömyyskassaan, kun he työskentelevät yli 18 h/vko:ssa esimerkiksi loma-aikana. 

Pro terveys -lehti on liiton oma jäsenlehti ja se ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Lehden voi lukea myös sähköisessä muodossa jäsensivuilla. Lehden lisäksi jäsenet voivat vuosittain tilata itselleen jäsenkalenterin.

Lukuisiin muihin jäsenetuihin mm. matkat, majoitukset, polttoaineet jne. voit tutustua tämän sivun vasemmassa reunassa näkyvässä valikossa.