BosSi-johtamispeli

 

BosSi-johtamispeli  (ent. JoPe) on Tampereen yliopistossa kehitetty johtamispeli, jossa pääsee ratkomaan käytännön johtamisongelmia pelillisessä muodossa. Pelin tehtävät perustuvat johtamisteorioihin. Pelin antaman palautteen avulla jokainen voi tunnistaa omia toimintatapojaan ja tyypillisimmin käyttämiään rooleja johtajana. Pelissä ratkaistavien johtamistilanteiden lisäksi pelaajat arvioivat omaa toimintaansa Johtamisprofiili-kyselyllä.

Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry:n jäsenet pääsevät pelaamaan osoitteessa: bossi.uta.fi. Valitse "uusi käyttäjä?", ja rekisteröidy pelaamaan. Rekisteröitymisohjeet löydät jäsenten omilta sivuilta extran puolelta. Kirjautuaksesi jäsensivuille tarvitset jäsennumerosi.

Voit valita osallistutko samalla anonyymisti tutkimukseen (ilman että henkilöä voi tunnistaa), jolloin pelaamisen aikana kertynyttä aineistoa käytetään tutkimuksessa. Pelistä tehdyn tutkimuksen tarkoitus on kuvata terveysalan johtajien ja asiantuntijoiden johtamisrooleja ja kokemuksia BosSi-johtamispelistä. Tutkimukseen osallistumisesta voi päättää rekisteröitymisen jälkeen, eli voit myös pelata ilman osallistumista tutkimukseen. Turun yliopiston eettinen toimikunta on antanut tutkimuksen eettisyydestä puoltavan lausunnon.