Terveyden tekijä 2019

Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry jakaa ensimmäistä kertaa Terveyden tekijä - tunnustuksen marraskuussa 2019.

Syysseminaarissa 21.11.2019 valittiin Terveyden tekijä 2019 -tunnustuksen saajaksi Kaisa Luostarinen. Kaisa toimii palveluesimiehenä Eksotessa, voit lukea Kaisasta lisää seuraavasta Pro Terveys -lehdestä.

 

 

 

Ehdota itseäsi, työkaveriasi tai työryhmää tunnustuksen saajaksi! Ensimmäistä kertaa jaossa oleva tunnustus annetaan henkilölle tai ryhmälle, joka on positiivisesti ylpeä ammatistaan ja joka toimii siinä vastuullisesti sekä kollegiaalisesti. Hän on myös osoittanut kykyä toiminnan jatkuvaan uudistamiseen ja kehittämiseen. Tunnustuksen saaja suhtautuu muutoksiin positiivisesti, luo hyvää ja kannustavaa ilmapiiriä työyhteisössään ja on innostunut työstään, kehittää omaa osaamistaan ja antaa osaamistaan muidenkin hyödynnettäväksi. Tunnustuksen sajaa kannustaa myös muita kehittämään ammattitaitoaan. 

Tajan jäsen voi tehdä ehdotuksen tunnustuksen saajaksi. Liiton hallitus valitsee tunnustuksen saajan ehdotuksista. Lähetä ehdotuksesi perusteluineen 30.9.2019 mennessä toimisto@taja.fi

Terveyden tekijä 2019 -tunnustus on 1000 € ja sen saaja julkistetaan marraskuussa Tajan syysseminaarissa. Lataa tästä itsellesi tulostettava esite!