Jäsenetupalvelu Member +

Palveluun on kerätty akavalaisille suunnattuja kiinnostavia etuja ja palveluita. Sivuston sisältö muuttuu kausittain ja etuja on otettu mukaan harkiten.

Löydät sivustolta mm. matkailuun liittyviä etuja ja A-lomien lomahuoneistot sekä useita muita matkailuetuja.

Huomaathan, että vain rekisteröitymällä osoitteessa www.memberplus.fi näet kaikki sinulle kohdennetut edut, ja pääset myöskin hyödyntämään niitä. Löydät member+:n Facebookista osoitteesta www.facebook.com/memberplus.fi. Tykkää member+:sta ja kuule ensimmäisten joukossa uusimmat edut!

Storytel-kirjapalvelusta ääni- ja e-kirjoja

Member+ -palveluun on kerätty akavalaisille suunnattuja kiinnostavia etuja ja palveluita. Nyt voit kuunnella tai lukea jopa kymmeniä tuhansia kiehtovia ääni- ja e-kirjoja mobiililaitteellasi Storytel-kirjapalvelun kautta. Storytel tarjoaa sinulle 30 päivää ilmaista kuuntelu- ja lukuaikaa.

Tarjous on voimassa uusille Storytel-asiakkaille, jotka rekisteröityvät tämän kampanjasivun kautta 31.12.2020 mennessä. 30 päivän kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti normaalina Storytel-tilauksena, jonka hinta on 16,99 €/kk. Voit lopettaa tilauksesi, milloin tahansa kokeilujakson aikana tai sen jälkeen Storytelin verkkosivuilla.