Koulutus

Digitalisaatio -kaikki muuttuu vai muuttuuko?

Akavan sairaanhoitajat ja Tajan kehittämispäivä on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, johtajille ja esimiehille, kehittäjille ja asiantuntijoille, hallinnosta ja taloudesta vastaaville sekä tutkijoille ja laatutyötä tekeville.

Tilaisuudessa pohditaan muutoksen vaikutuksia organisaatioiden toimintaan ja henkilöstön muuttuviin rooleihin, ja kuinka osaaminen johdetaan niin, että työyhteisö voi hyvin. Muutoksessa tärkeää on turvallisuuden ja vaikuttavuuden kannalta se, että hoidon laatu pystytään säilyttämään.

Aika: 23.11.2017 klo 9.30 – 15.30

Paikka: Vanha ylioppilastalo, Helsinki (Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki)

OHJELMA (pdf)

Puhujina muun muassa :


Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko


Kimmo Kääriä on analyyttinen terveydenhuollon kehittäjä, jolla on vahva yhdistelmä sote-toimialan, tiedon hyödyntämisen, IT:n, liiketoiminnan osaamista. Hänellä on vankka kokemus kehittämistoiminnan johtamisesta terveydenhuollon palveluntarjoajaorganisaatiossa. Suurten asiakokonaisuuksien hahmottaminen on ollut hänelle arkipäivää osallistuessaan terveyspalveluorganisaation laajamittaiseen palvelurakenteen ja prosessien uudistamiseen.


TkT Johanna Kaipio työskentelee Aalto-yliopistossa tutkijatohtorina aihealueenaan terveydenhuollon tietojärjestelmien käytettävyys ja käyttäjäkeskeinen suunnittelu. Kaipio on toiminut käytettävyysasiantuntijana merkittävissä kansallisissa hankkeissa kuten Apotti (asiakas- ja potilastietojärjestelmä) -hankintaprojekti sekä potilastietojärjestelmäkyselyt lääkäreille ja hoitajille.


Petra Jäntti johtaa strategista palvelumuotoilutoimisto Kaufmannia, joka auttaa asiakkaitaan kasvattamaan, muotoilemaan ja digitalisoimaan terveysliiketoimintaa, ihmislähtöisesti. Petra on myös yksi Noona Healthcaren perustajista. Noona on digitaalinen palvelu, joka yhdistää syöpäklinikat ja potilaat toisiinsa. Se on käytössä useassa yliopisto- ja keskussairaalassa ympäri maailman. Noona on yksi Suomen potentiaalisimmista terveysteknologia start-upeista ja oiva esimerkki siitä, mitä ihmislähtöisellä suunnittelulla, pilotoinnilla, designin yhdistämisellä teknologiaan sekä kirkkaalla visiolla ja rohkealla asenteella saadaan aikaan.


Aki Ahlroth on rohkeamman henkilöstöjohtamisen sanansaattaja, jonka Järkytä avoimuudella -niminen esikoisteos julkaistiin toukokuussa 2017. Ennen yrittäjäksi siirtymistään Ahlroth vastasi mm. pörssiyhtiön organisaatiokulttuurin ja henkilöstön kehittämisestä. Hänellä on intohimoinen suhtautuminen 2020-luvun organisaatioiden ja johtamiskulttuurin rakentamiseen nopeasti muuttuvassa maailmassa."

Juha Kinnunen, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin johtaja

Hinnat

Akavan sairaanhoitajat ja Tajan jäsenet:

  • Early Bird (hinta voimassa 15.10.2017 saakka), jäsen, 95€
  • Osallistumismaksu, jäsen, 145 €
  • Opiskelija, jäsen, 65 €

Muut kuin jäsenet:

  • Early Bird (hinta voimassa 15.10.2017 saakka), ei-jäsen, 145 €
  • Osallistumismaksu, ei-jäsen, 195 €
  • Opiskelija, ei-jäsen, 115 €

ILMOITTAUDU