Opiskelijat

Yhdistyksen opiskelijajäsenistä koostuva opiskelijaverkosto koordinoi opiskelijatoimintaa. Verkoston puheenjohtaja on Sina Nordman Tampereen yliopistosta.

Verkostoituminen on työelämässä tärkeää ja se kannattaa aloittaa jo opiskeluaikana. Opiskelijaverkoston kautta tutustut muihin alaa opiskeleviin eri puolilla Suomea.

Verkoston tarkoituksena on lisäksi edistää Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry:hyn kuuluvien opiskelijoiden edunvalvontaa, lisätä opiskelijoiden näkyvyyttä ja saada opiskelijoiden ääni paremmin kuuluviin yhdistyksen toiminnassa. Opiskelijaverkostolla on edustaja Akavan opiskelijoiden valtuuskunnassa AOVAssa ja TAJA:n hallituksessa. Opiskelijaverkosto edustaa opiskelijajäseniä niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Opiskelijaverkoston hallitus:

Opiskelijaverkoston puheenjohtaja Sina Nordman
Opiskelijaverkoston puheenjohtaja Sina Nordman

Sina Nordman (pj), Tampereen yliopisto      

Atte Määttä, Itä-Suomen yliopisto          

Henriikka Tammes, Itä-Suomen yliopisto

Stina Kettunen, Itä-Suomen yliopisto

Mia Färm, Tampereen yliopisto

Minttu Kokko, Itä-Suomen yliopisto
 

Kiinnostuitko? Liity opiskelijajäseneksi . Päätoimisen opiskelijan jäsenyys ilman työttömyyskassan jäsenyyttä on ilmainen.

Oletko jo jäsen? Tutustu tarkemmin opiskelijaverkoston toimintaan jäsenextrassa. Olethan lisäksi jo liittynyt opiskelijoiden omaan Facebook-ryhmään?