Tajalainen - hyödynnä etusi Danske Bankissa

Tarjoamme jäsenillemme tuntuvia alennuksia Danske Bankista!

Jäsenyys kannattaa, sillä jäsenenä saat esimerkiksi asuntolainan edullisemmin kuin sellaiset henkilöt, jotka eivät ole akavalaisen ammattijärjestön jäseniä.

Tutustu etuihin Danske Bankin sivuilla

Danske Bankin tuntuva asuntolainaetu

Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry:n jäsenenä saat Danske Bankilta asuntolainan edullisemmin kuin sellaiset henkilöt, jotka eivät ole akavalaisen ammattijärjestön jäseniä. Voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa helposti nykyisen lainasi.

Danske Bank tarjoaa tajalaisille automaattisen alennuksen asuntolainan marginaalista. Liiton jäsenenä asuntolainan saa edullisemmin kuin ilman liiton jäsenyyttä. Asuntolainasta ei myöskään peritä toimitusmaksua eikä järjestelypalkkiota.

Jäsenenä sinulle kuuluvat seuraavat rahanarvoiset edut: Pienempi marginaali. Ei toimitusmaksuja tai järjestelypalkkiota. Lyhennysvapaat ilman kuluja. Porrastettu maksuohjelma. Edullisemmat päivittäispalvelut.

Lue asuntolainaeduista tarkemmin Danske Bankin sivuilta ja ota edut käyttöön!

Pyydä lainatarjous helposti kotisohvalta ja säästä aikaasi. Danske Bank siirtää nykyisen lainasi puolestasi Danske Bankiin. Asiakkaana saat myös huomattavan alennuksen Fennian vakuutuksista.

Huomaa lainaa hakiesssasi nämä seikat:

Lainaa hinnoiteltaessa huomioidaan voimassa olevat minimimarginaalit. Lainatarjouksessasi näet hinnan liiton jäsenenä ja ilman jäsenyyttä.

Lyhennevapaan saaminen vaatii positiivisen luottopäätöksen.

Hae lainaa!

Etua Danske Bankin sijoituspalveluista

Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry:n jäsenet voivat hyödyntää myös Danske Bankin sijoituspalveluita. Sijoituspalveluista saa alennusta, vaikka ei siirtäisikään kokonaisasiakkuutta Danske Bankiin.

Danske-tili ja verkkotunnukset veloituksetta. Kaupankäynti Online -palvelu ilman kuukausimaksuja ja arvo-osuustilin siirto Danske Bankiin 0 euroa. Akavalainen maksaa vain välityspalkkiot kaupoista. Lisäksi saat etuja sijoittajan lisäpalveluista. Danske varainhoito- ja Danske sijoitusneuvontapalveluista 15 prosentin alennus. Yrittäjälle ilmainen kartoitustapaaminen ja tukea henkilökohtaisissa lainopillisissa asioissa.

Lue lisää sijoittajan eduista Danske Bankin sivuilta

Danske Bankin etu vastavalmistuneille

Jos olet vastavalmistunut ja Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry:n jäsen, saat merkittävän etupaketin Danske Bankilta viideksi vuodeksi ilman kuukausi- ja vuosimaksuja. Paketin arvo on vuosittain jopa yli 700 euroa.

Danske Bank tarjoaa etu- ja palvelukokonaisuuden viideksi vuodeksi jäsenelle, joka on valmistunut opinnoistaan etujen käyttöönottoa edeltävän kahden vuoden aikana.

Lue lisää ja ota käyttöön Danske Bankin edut vastavalmistuneelle.

Danske Bankin edullinen etulaina

Saat lainaa haaveiden toteuttamiseen helposti ja nopeasti verkossa 5000-25000 euroa. Tajalaisena saat lainan pienemmällä marginaalilla. Etulaina sopii henkilölle, joka haaveilee lomasta, remontista tai muusta hänelle tärkeästä asiasta eikä voi tai halua pantata omaisuutta, kuten omaa asuntoa, lainan vakuudeksi. Taja ry:n ja Danske Bankin yhteistyösopimus perustuu Akavan tekemään kattosopimukseen.

Lue lisää pankkieduista akavalaisten liittojen Member+ -palvelusta.