Uusi mobiilijäsenkortti ja jäsenetupalvelu Member+

Member+ on uusi mobiilijäsenkortti, josta näet myös jäsenetusi! Palveluun on kerätty akavalaisille suunnattuja kiinnostavia etuja ja palveluita. Sisältö muuttuu kausittain ja etuja on otettu mukaan harkiten.

Huomaathan, että vain lataamalla sovelluksen tai rekisteröitymällä osoitteessa www.memberplus.fi näet kaikki sinulle kohdennetut edut, ja pääset myöskin hyödyntämään niitä. Löydät Member+:n Facebookista osoitteesta www.facebook.com/memberplus.fi. Tykkää Member+:sta ja kuule ensimmäisten joukossa uusimmat edut!

Ohjeet mobiilijäsenkortin käyttöönottoon:

Lisää jäsenkortti puhelimeesi osoitteessa app.memberplus.fi. Asenna sovellus sivuilla annettujen ohjeiden mukaisesti. Sovellusta ei löydy sovelluskaupasta, vaan pelkästään tästä linkistä.

Ladattuasi sovelluksen kirjaudu sisään TAJA:n jäsentunnuksin. Jäsennumerosi löydät esimerkiksi Pro terveys -lehden osoitekentästä. Salasanan saat kirjautuessasi EXTRAan nettisivuillamme. Ensimmäisellä kerralla, tai jos olet unohtanut salasanasi, paina Tilaa uusi salasana-painiketta ja saat salasanan jäsentiedoissasi olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Storytel-kirjapalvelusta ääni- ja e-kirjoja

Member+ -palveluun on kerätty akavalaisille suunnattuja kiinnostavia etuja ja palveluita. Nyt voit kuunnella tai lukea jopa kymmeniä tuhansia kiehtovia ääni- ja e-kirjoja mobiililaitteellasi Storytel-kirjapalvelun kautta. Storytel tarjoaa sinulle 30 päivää ilmaista kuuntelu- ja lukuaikaa.

Tarjous on voimassa uusille Storytel-asiakkaille, jotka rekisteröityvät tämän kampanjasivun kautta 31.12.2020 mennessä. 30 päivän kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti normaalina Storytel-tilauksena, jonka hinta on 16,99 €/kk. Voit lopettaa tilauksesi, milloin tahansa kokeilujakson aikana tai sen jälkeen Storytelin verkkosivuilla.