Vakuutukset

TURVA

Hymyile, olet Turvassa!

Taja ry:n jäsenet on vakuutettu vakuutusyhtiö Turvassa vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella, joka sisältää turvan tapaturman hoitokulujen, pysyvän haitan sekä kuolemantapauksen varalle. Lisäksi jäsenet on vakuutettu Turvassa ammatillisella vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella, ryhmäpotilasvakuutuksella sekä Järjestövakuutuksella.

Saat lisätietoa jäsenvakuutusten tarkemmasta sisällöstä turva.fi/taja

Hyödynnä Turvan tarjoamat edut henkilökohtaisiin vakuutuksiin

Turva tarjoaa suomalaisten ammattiliittojen jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen 10 % jäsenalennuksen kaikkiin vapaaehtoisiin, jatkuviin vakuutuksiin. Kun sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi muu vakuutus, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen!

Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvassa, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta tai Turvassa-henkivakuutusta.

Löydät tarkempaa lisätietoa kaikista Turvan tarjoamista eduista turva.fi/etusi

Liiton jäsenille räätälöityjä vakuutuksia

Liittokasko on liittojen jäsenille räätälöity autovakuutus, jossa on enemmän ominaisuuksia kuin missään Turvan kaskotuotteessa, erikoisuutena ainutlaatuinen bonusetu: bonuksesi eivät laske, vaikka vahinko sattuisikin, jos olet ajanut kolme vuotta ilman vahinkoja. Vakuutus on tarkoitettu yksityiskäyttöisille henkilö- ja pakettiautoille. Liittokasko sisältää myös esimerkiksi laajan sijausauto- ja lunastusedun.

Lue lisää turva.fi/auto

Turvaa rakkaasi Turvassa-henkivakuutuksella. Elämä voi pysähtyä yhtäkkiä, mutta arki jatkuu. Läheistesi muuttunutta arkea helpottaa Turvassa-henkivakuutus. Se on erityisesti ammattiliiton jäsenelle edullinen henkivakuutus. Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Laske hinta osoitteessa turva.fi/henkivakuutus

Lataa TaskuTurva-sovellus puhelimeesi – vakuutusturva kulkee aina mukanasi

TaskuTurva on mobiilisovellus Turvan asiakkaille ja ammattiliittojen jäsenille. Näet TaskuTurvasta liiton jäsenilleen ottamat sekä henkilökohtaiset vakuutuksesi. Voit myös chattailla turvalaisille, tarkistaa ja maksaa viimeisimmät laskusi sekä tehdä vahinkoilmoituksen mutkattomasti TaskuTurvan avulla – ja paljon muuta.

Jotta näet vakuutusturvasi ja jäsenetusi TaskuTurvassa, sinun tulee tunnistautua sovellukseen verkkopankkitunnuksilla ja vahvistaa Taja ry:n jäsenyytesi kirjautuessasi ensimmäistä kertaa sovellukseen. Lue lisää ja lataa sovellus puhelimeesi turva.fi/lataa

Etu työttömälle tai lomautetulle

Mikäli työttömyys tai lomautus kohtaa, Turva joustaa vakuutusmaksuissa. Turva myöntää pyynnöstä työttömälle tai lomautetulle ammattiliiton jäsenelle kuuden viikon korottoman lisämaksuajan vakuutusmaksuihin. Maksuaikaa saadakseen työttömäksi jääneen tai lomautetun Turvan asiakkaan tulee laskun saadessaan ottaa yhteyttä Turvan asiakaspalveluun, josta hän saa tarkemmat toimintaohjeet. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta turva.fi/yhteystiedot

KALEVA

Kalevan jäsenedut – vakuutukset nopeasti ja kätevästi kalevavakuutus.fi-verkkokaupasta. Saat ne voimaan heti.

Henkivakuutus – säästä satasia

Henkivakuutus turvaa läheisesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman. Tajan jäsenenä voit hankkia henkivakuutuksen itsellesi tai elämänkumppanillesi omana vakuutuksena tai teille yhdessä vieläkin edullisempana kahden hengen yhteisturvana. Pariturvassa riittää, että toinen vakuutetuista on jäsen:

  • Esim. vakuutettuina 30-vuotias Tajan jäsen ja hänen saman ikäinen kumppaninsa,
    100 000 € henkivakuutus kahden hengen yhteisturvana, yhteensä teiltä kahdelta 10,50 €/kk.

Tunnista tapaturmavakuutuksen ja henkivakuutuksen erot

Saat henkivakuutuksen pysyvästi edulliseen jäsenetuhintaan – etua jo hyödyntäneet tajalaiset säästävät keskimäärin noin 340 euroa vuodessa.

Hyödynnä jäsenetu ja laajenna perheesi vakuutusturvaa!

Lue lisää miksi tarvitsen henkivakuutuksen

Lasket henkivakuutuksesi hinnan näppärästi osoitteessa kalevavakuutus.fi ja voit helposti vertailla yksilöturvien ja pariturvan hintaeroja.

Testaa tarvitsetko henkivakuutuksen

Tapaturmavakuutus – vaikka koko perheelle

Vakuutusedut koskevat koko perhettä. Sinä ja puolisosi voitte räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne kattavat ja edulliset tapaturmavakuutukset

Voit ottaa myös lapsillesi todella edullisen tapaturmavakuutuspaketin – jopa alle 4 eurolla kuukaudessa. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ja ilman omavastuuta sekä kattaa mm. kilpaurheilun 18-vuotiaaksi asti.

Vakuutuksen myöntäjäyhtiö on yhteistyökumppanimme Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiakas- ja korvauspalvelusta vastaa If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.