Kaleva

Kalevan jäsenedut – Vakuutukset nopeasti ja kätevästi kalevavakuutus.fi-verkkokaupasta. Saat ne voimaan heti.

Henkivakuutus – säästä satasia

Henkivakuutus turvaa läheisesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman. Tajan jäsenenä voit hankkia henkivakuutuksen itsellesi tai elämänkumppanillesi omana vakuutuksena tai teille yhdessä vieläkin edullisempana kahden hengen yhteisturvana. Pariturvassa riittää, että toinen vakuutetuista on jäsen.

Tunnista tapaturmavakuutuksen ja henkivakuutuksen erot.

Saat henkivakuutuksen pysyvästi edulliseen jäsenetuhintaan – etua jo hyödyntäneet tajalaiset säästävät keskimäärin noin 340 euroa vuodessa.

Hyödynnä jäsenetu ja laajenna perheesi vakuutusturvaa!

Lue lisää miksi tarvitsen henkivakuutuksen.

Lasket henkivakuutuksesi hinnan näppärästi osoitteessa kalevavakuutus.fi ja voit helposti vertailla yksilöturvien ja pariturvan hintaeroja.

Testaa tarvitsetko henkivakuutuksen.


Tapaturmavakuutus – vaikka koko perheelle

Vakuutusedut koskevat koko perhettä. Sinä ja puolisosi voitte räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne kattavat ja edulliset tapaturmavakuutukset.

Voit ottaa myös lapsillesi todella edullisentapaturmavakuutuspaketin – jopa alle 4 eurolla kuukaudessa. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ja ilman omavastuuta sekä kattaa mm. kilpaurheilun 18-vuotiaaksi asti.

Vakuutuksen myöntäjäyhtiö on yhteistyökumppanimme Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiakas- ja korvauspalvelusta vastaa If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.