Turva

Hymyile, olet Turvassa!

Taja ry:n jäsenet on vakuutettu vakuutusyhtiö Turvassa vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella, joka sisältää turvan tapaturman hoitokulujen, pysyvän haitan sekä kuolemantapauksen varalle. Lisäksi jäsenet on vakuutettu Turvassa ammatillisella vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella, ryhmäpotilasvakuutuksella sekä Järjestövakuutuksella.

Saat lisätietoa jäsenvakuutusten tarkemmasta sisällöstä turva.fi/taja

Hyödynnä Turvan tarjoamat edut henkilökohtaisiin vakuutuksiin

Turva tarjoaa suomalaisten ammattiliittojen jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen 10 % jäsenalennuksen kaikkiin vapaaehtoisiin, jatkuviin vakuutuksiin. Kun sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi muu vakuutus, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen!

Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvassa, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta tai Turvassa-henkivakuutusta.

Löydät tarkempaa lisätietoa kaikista Turvan tarjoamista eduista turva.fi/etusi

Liiton jäsenille räätälöityjä vakuutuksia

Liittokasko on liittojen jäsenille räätälöity autovakuutus, jossa on enemmän ominaisuuksia kuin missään Turvan kaskotuotteessa, erikoisuutena ainutlaatuinen bonusetu: bonuksesi eivät laske, vaikka vahinko sattuisikin, jos olet ajanut kolme vuotta ilman vahinkoja. Vakuutus on tarkoitettu yksityiskäyttöisille henkilö- ja pakettiautoille. Liittokasko sisältää myös esimerkiksi laajan sijausauto- ja lunastusedun.

Lue lisää turva.fi/auto

Turvaa rakkaasi Turvassa-henkivakuutuksella. Elämä voi pysähtyä yhtäkkiä, mutta arki jatkuu. Läheistesi muuttunutta arkea helpottaa Turvassa-henkivakuutus. Se on erityisesti ammattiliiton jäsenelle edullinen henkivakuutus. Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Laske hinta osoitteessa turva.fi/henkivakuutus

Lataa TaskuTurva-sovellus puhelimeesi – vakuutusturva kulkee aina mukanasi

TaskuTurva on mobiilisovellus Turvan asiakkaille ja ammattiliittojen jäsenille. Näet TaskuTurvasta liiton jäsenilleen ottamat sekä henkilökohtaiset vakuutuksesi. Voit myös chattailla turvalaisille, tarkistaa ja maksaa viimeisimmät laskusi sekä tehdä vahinkoilmoituksen mutkattomasti TaskuTurvan avulla – ja paljon muuta.

Jotta näet vakuutusturvasi ja jäsenetusi TaskuTurvassa, sinun tulee tunnistautua sovellukseen verkkopankkitunnuksilla ja vahvistaa Taja ry:n jäsenyytesi kirjautuessasi ensimmäistä kertaa sovellukseen. Lue lisää ja lataa sovellus puhelimeesi turva.fi/lataa

Etu työttömälle tai lomautetulle

Mikäli työttömyys tai lomautus kohtaa, Turva joustaa vakuutusmaksuissa. Turva myöntää pyynnöstä työttömälle tai lomautetulle ammattiliiton jäsenelle kuuden viikon korottoman lisämaksuajan vakuutusmaksuihin. Maksuaikaa saadakseen työttömäksi jääneen tai lomautetun Turvan asiakkaan tulee laskun saadessaan ottaa yhteyttä Turvan asiakaspalveluun, josta hän saa tarkemmat toimintaohjeet. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta turva.fi/yhteystiedot