TJS: Työhyvinvointiwebinaari – Planetaarinen työhyvinvointi

Tervetuloa TJS:n tajalaisille maksuttomaan webinaariin kuulemaan, miten luonnon hyvinvoinnista huolehtiminen voi parantaa yksilön ja koko organisaation hyvinvointia ja tuottavuutta.

Tule mukaan saamaan näkökulmia kestävästä, planetaarisesta työhyvinvoinnista!

  • Aika: 11.4.2024 klo 16-17.00
  • Paikka: Teams
  • Ilmoittautuminen 9.4. mennessä lomakkeella.

Planetaarinen työhyvinvointi pohjautuu ajatukselle, että ilman elinvoimaista planeettaa ei ole yrityksiä, eikä työhyvinvointia. Ekososiaalinen sivistysajattelu kannustaa meitä rakentamaan hyvinvointikäsityksemme kestävälle pohjalle.

Kestävän työhyvinvoinnin lähteitä ovat yhteisöllisyys, organisaation monimuotoisuus, uuden oppiminen, autonomia ja työn merkityksellisyys. Ne auttavat meitä rakentamaan kestävämpiä organisaatioita. Parhaimmissa organisaatioissa yhdistyvät ihmisten, organisaation ja planeetan hyvinvointi.

Kouluttajana tilaisuudessa toimii Aku Varamäki. Hän tutkii työn murrosta ja kehittää työntekijäkokemusta muotoilun keinoin yrityksessään Workday Designers. Aku on myös tietokirjailija, jonka kirja Future Proof (Docendo, 2019) käsitteli työn tulevaisuutta ja keväällä 2024 ilmestyvä kirja Planetaarinen vaatekaappi käsittelee ekokriisiä ja sen ratkaisuja.

Ilmoittaudu koulutukseen