Työpaikat

Jyväskylän Sairaala Novan teho- ja valvontahoitoon haetaan OSASTONHOITAJAA!

Sairaala Novan teho- ja valvontahoito käsittää tehohoidon, tehovalvonnan ja neurologisen valvonnan sekä muun valvontatasoisen hoidon. Hoidamme kaikkien erikoisalojen potilaita, vastasyntyneitä lukuun ottamatta.

Osastonhoitajana johdat ja kehität teho- ja valvontahoitotyön osaamista, potilasturvallisuutta ja hoidon laatua näyttöön perustuen. Valmiudet tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa teho- ja valvontahoitotyön hyvä tuntemus.

Katso ilmoitus ja hae! Voit myös vinkata tehtävästä tutuille. Ilmoitus löytyy osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/osastonhoitaja-teho-ja-valvontahoito-ksshp-01-20-22/

Lisätietoja antaa:

Ylihoitaja Jarmo Hiekkataipale
puh. 014 269 5610
jarmo.hiekkataipale@ksshp.fi

Jyväskylän Sairaala Novan keskitettyyn henkilöstöresurssiyksikköön haetaan OSASTONHOITAJAA!

Novan keskitetty henkilöstöresurssiyksikkö vastaa varahenkilöstön koordinoinnista, hoitohenkilökunnan liikkuvuudesta ja määräaikaisen hoitohenkilöstön sekä kesäsijaisten rekrytoinnista yhdessä rekrytointiyksikön kanssa.

Osastonhoitajana osallistut toiminnan kehittämiseen yhdessä eri yksiköiden esihenkilöiden ja hoitohenkilöstön kanssa varmistaen riittävät resurssit päivittäisen toiminnan turvaamiseksi.

Katso ilmoitus ja hae! Voit myös vinkata tehtävästä tutuille. Ilmoitus löytyy osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/osastonhoitaja-novan-keskitetty-henkilostoresurssiyksikko-ksshp-10-14-22/

Lisätietoja antaa:

Ylihoitaja Tuula Perttula
puh. 014 269 2450
tuula.perttula@ksshp.fi