Hallitus esittäytyy: Puheenjohtaja Satu Pulkkinen

Mitä teet työksesi?

Toimin projektipäällikkönä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa. Hankkeessani kehitän ja teen yhteistyötä sote-alan yritysten ja yhdistysten parissa.

Miksi olet mukana Tajan hallituksessa?

Tulin valituksi liiton puheenjohtajaksi kaudelle 2020 – 2022 ja liiton puheenjohtaja toimii myös hallituksen puheenjohtajana.

Mitkä ovat tärkeimmät tavoitteesi Tajan hallitustyössä?

Johtaa hallitustyöskentelyä jäsenten edun ja liiton strategian mukaisesti. Toivon liiton ja hallituksen pysyvän ajan hengessä ja alan muutoksissa mukana. Uudistamme tarpeen mukaan. Haluan osaltani luoda uskallusta, rohkeutta ja luottamusta toimintaamme.

Miten sitouttaa jäsenet parhaiten Tajaan?

On tärkeää kuulla jäsenistön tarpeita ja ajatuksia sekä tarttua niihin, oli kyse sitten isoista tai pienistä asioita. Merkityksellisyys on myös henkilökohtainen kokemus. Luottamus liiton toimintaan lisää myös sitoutumista. Liiton ja toiminnan tulee olla myös jäsentensä näköinen. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa siinä määrin kuin jäsen itse haluaa.

Miten rentoudut?

Parhaiten mökkisaunan ikkunasta avautuvaa maisemaa katsoessa ja musiikkia kuunnellessa vuodenajasta riippumatta. Luen, liikun ja lepään.

Terveiset tajalaisille?

Älkää epäröikö olla yhteydessä, olemme jäsenistöä varten. Lähtekää mukaan aluevaikuttamiseen, ottakaa osaa liiton tapahtumiin ja kertokaa rohkeasti ajatuksistanne. Yhdessä jaksamme paremmin ja olemme vaikuttavampia. Haluan myös rohkaista terveeseen ammattiylpeyteen ja inhimilliseen itsekkyyteen.