Hallitus esittäytyy: Taru Vuorio

Esittelyssä Tajan hallituksen jäsen Taru Vuorio Helsingistä.

Mitä teet työksesi?

Olen valtion virkamies ja työskentelen Valvirassa ylitarkastajana. Pala sydämestä on kuitenkin jäänyt psykiatrisen hoitotyön kentälle. Palaan sinne satunnaisesti keikkailemaan.

Miksi olet mukana Tajan hallituksessa?

Koen tärkeäksi edistää työelämän nykyaikaisuutta ja haluan vaikuttaa siihen, että työ ja siitä saatava korvaus kohtaavat. Korvauksella en viittaa yksinomaan palkkaan, vaan myös muuhun kiitokseen.

Erityisesti haluan vaikuttaa työelämän joustavuuteen, työn ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittamiseen. Vastuu ja luottamus korostuvat tässä asiassa.

Mitkä ovat tärkeimmät tavoitteet Tajan hallitustyössä?

Tajan on tärkeä olla aktiivinen kannanottoja ja edistää jäsentensä etuja. Aktiivisuus ei ole aina sama kuin julkinen näkyvyys.

Miten sitouttaa jäsenet parhaiten Tajaan?

On olennaista kysyä sitä, mitkä asiat koetaan tärkeäksi. Vastausten pohjalta on tehtävä töitä pitkäjänteisesti ja avoimesti.

Miten rentoudut?

Olen aktiivinen rentoutuja ja käytän vapaa-aikaani mielenkiintoisten asioiden parissa, kuten asiaohjelmien katselu ja kuuntelu, lukeminen, ulkoilu ja ravintolaillalliset. Tärkeä elementti rentoutumisessa on rauhallinen ympäristö. Viihdyn luonnossa ja kesäisin mökillä!

Terveiset tajalaisille?

Pidetään mahdollisuuksien mukaan poikkeusoloissakin kiinni niistä asioista, jotka ovat tärkeitä ja rakennetaan uutta tulevaa.

Toivotan kaikille aurinkoista kesää ja tsemppiä! Olet upea ja tärkeä.