Seminaarin puhujat

Tiina Surakka, Kätilö, TtT, SoteMBA

Vuodesta 1990 alkaen johtamiskokemukset ylihoitajana, saattohoitokodin johtajana, syöpäyhdistyksen toimitusjohtajana ja yliopistosairaalan hallintoylihoitajana konkretisoituvat nyt työterveyshuollon kahden yhtiön toimitusjohtajana hyvinvointialueen hyväksi.

Tea Klinga on tunneälykkään arkijohtamisen ja työyhteisön toiminnan valmentaja. Tean tavoitteena on parantaa suomalaista työelämää tunneälyn, ilon ja onnistumisten huomioinnin sekä elinikäisen oppimisen kautta. Tealla on pitkä kokemus kaupan alan työtehtävistä aina asiakaspalvelusta esihenkilötehtäviin, ja hän puhuukin kokemuksen syvällä rintaäänellä työyhteisön toiminnan parantamisen & tunneälyn tärkeyden puolesta.

Olen Telma Töyrä ja olen koulutukseltani sosiaali- ja terveyshallintotieteiden maisteri Vaasan yliopistosta. Kiinnostuksen kohteitani ovat olleet tutkimustyössäni nuorten sairaanhoitajien sitoutuminen ja rekrytointi hoitoalalle. Työskentelen Terveystalolla hoitajarekrytoinnin ja työnantajamielikuvan kehittämistyön parissa.