Tavoitteet 2023 -webinaari 17.1. klo 18. Uraportaalissa

Jokainen päivä on uusi mahdollisuus. Jokainen vuosi vielä isompi mahdollisuus. Tämä webinaari sopii sinulle, jos haluat luoda uusia, hyvinvointiasi vahvistavia rutiineita.

Osallistujat saavat Pienen Tavoitetyökirjan, jota täytetään yhdessä askel askeleelta, jotta oma tavoite, toimenpiteet sen saavuttamiseksi ja strategiat hidasteiden ohittamiseksi kirkastuvat.

Puhujina Heidi Viljamaa ja Matti Henttinen

Heidi on virtuaalivalmennuksen työkalujen ja metodien kehittämiseen erikoistunut työ- ja organisaatiopsykologi. Työkaluja Heidi on kehittänyt Oikotien, Monsterin, johdon konsulttien ja ammattiliittojen kanssa. Heidi on toiminut jo 20 vuoden ajan yrittäjänä, freelancer verkoston esimiehenä sekä ura- ja työnhakuvalmentajana.

Matti on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Matti tunnetaan myös työstään yli 600 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa. Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta hänen viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!

Webinaari löytyy Uraportaalista