TJS: Työhyvinvointiwebinaari – Psykologisesti turvallinen työyhteisö 21.9.2023

Miten työyhteisö voi kehittää psykologisen turvallisuuden tasoaan, ja miksi se on tärkeää? Maksuttomassa webinaarissa pureudutaan mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen ja annetaan työkaluja psykologisesti turvallisen työyhteisön rakentamiseen.

Lämpimästi tervetuloa maksuttomaan verkkokoulutukseen kuulemaan mielen hyvinvoinnista ja psykologisesta turvallisuudesta työntekijöiden ja työyhteisöjen voimavarana.

Aika: torstai 21.9. klo 16–17
Paikka: Teams
Ilmoittautuminen: viimeistään 15.9.

Ilmoittaudu mukaan!

Mielenterveyden vahvistaminen on työelämätaito, jonka jokainen voi oppia. Työssä mielen hyvinvointia voi vahvistaa arkisilla keinoilla, jotka lisäävät voimavaroja. Hyvinvoiva mieli tuo työhön intoa, energiaa, motivaatiota ja sitoutumista.

Psykologinen turvallisuus on perusta mieliystävällisen työpaikan rakentamiselle ja se on koko työyhteisön yhteinen asia. Psykologisesti turvallinen työpaikka lisää tutkitusti työntekijöiden sitoutumista työpaikkaan, mahdollistaa organisaation kehityksen ja on pohja uusille innovaatioille.

Koulutuksessa pureudutaan psykologisesti turvallisen työyhteisön rakennuspalikoihin ja pohditaan psykologisen turvallisuuden toteutumisen inhimillisiä esteitä ja sitä, miten jokainen työyhteisö voi kehittää psykologisen turvallisuuden tasoaan.

Webinaari on avoin kaikille Akavan ja STTK:n liittojen jäsenille.

Ohjelma

16:00 Tilaisuuden avaus
16:05 Psykologisesti turvallinen työyhteisö
16:45 Keskustelua ja kysymyksiä
17:00 Tilaisuus päättyy

Luennon yhteydessä on mahdollisuus käydä ja jatkaa keskustelua Howspace-alustalla.

Ilmoittaudu mukaan!

Kouluttaja

Kouluttajana tilaisuudessa toimii Anna Nuorteva. Hän työskentelee asiantuntijana MIELI Suomen Mielenterveys ry:ssä. Nuortevan vahvuus kouluttajana on työelämän ja mielen hyvinvoinnin yhteyden luominen sekä voimavarojen tunnistaminen, psykologinen turvallisuus ja mielenterveyttä vahvistava lähijohtaminen.

Lisätietoja

Lisätietoa voi kysyä osoitteesta toimisto@tjs-opintokeskus.fi tai numerosta (09) 229 3030.

TJS-Opintokeskuksen tapahtumasivu