Opiskelijaverkosto

Opiskelijaverkosto edistää Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry:hyn kuuluvien opiskelijoiden edunvalvontaa, lisää opiskelijoiden näkyvyyttä ja saa opiskelijoiden ääni paremmin kuuluviin yhdistyksen toiminnassa.

Jäseniä ovat kaikki Akavan sairaanhoitajat ja Taja opiskelevat jäsenet. Jäseniä edustaa opiskelijaverkoston hallitus, joka valitaan syksyllä verkoston vuosikokouksessa. Toimikausi on kalenterivuosi. Hallitukselle valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Hallituksen toimintaa avustaa Tajan järjestöasiantuntija.

Opiskelijaverkoston hallituksen vuoteen kuuluu 3-5 kokousta vuoden aikana. Kokouksia voidaan järjestää sekä läsnäolona, että etänä. Hallitus osallistuu Pro terveys- lehden opiskelijanurkkauksen ja verkkolehden kirjoituksiin, edustaa Tajaa eri tilaisuuksissa, kehittää ja ideoi kevät- ja syysseminaaria, esittää Tajan syyskokoukselle opiskelijajäsentä Tajan hallitukseen ja ottaa kantaa koulutuksellisiin ja poliittisiin asioihin tarpeen mukaan. Edellä mainitut asiat ovat vapaita myös hallituksen ulkopuolisille opiskelijoille.

Opiskelijaverkoston hallitusta 2020

Opiskelijaverkoston viestintä tapahtuu Facebook-ryhmän ja 4 x vuodessa lähetettävän jäsenkirjeen kautta. Instagramista meidät löydät @akavansairaanhoitajatjataja ja #tajanopiskelijaverkosto.